My New Spec... I'm Loving it ^_-





Morning uols! Tak lama lagi Xong Xi Fai Cai lah. Yayyyy....cutiiii! Hehe...ailike! Dak cina nanti semua cuti, boleh lah zie buat kerja dgn aman tanpa sebarang interruption nanti...yayyyy heaven! Heheh.

Pape pun, jom layan zie shopping lagi :P

::
::
::
::
::
::


Time ni kat kedai cermin mata. At first nak cari cermin mata hitam brand Rayban. Sekali tgk...perghhh! Price semua 1K ke atas. Sales half price punnnn still gak lagi mahal. Tak kuasa lah aku nak pakai cermin mata memahal...

...bukan ada org tgk pun brand itu ini. Pakai buat time driving je pun. Since tak jd beli rayban disebabkan MAHAL....zie pun cari ler design yg ala-ala rayban...kehkehkeh





Found the one yg zie berkenan :) Zie suka cermin mata hitam yg ada 2 warna. Baru stylo rasanya...ceaa. Hehehe








Seee...cantik gak kan cermin mata tu. Tak payah nk ber-Rayban Rayban bagai. Idak mampu. Kalau husband zie...sanggup aje dia perhabiskan duit ke spec sampai ribu raban. Alih-alih...tak guna time OPS pun. Membazir je.

...baik jd mcm zie. Pakai je jenama yg cikai cikai. Janji lawa + stylo + fashinista je kelihatan...habis cerita. Hehehe. Kita jd pengguna ni, jgn go for BRAND. but go for QUALITY. Kadang-kadang brand yg memahal...kualiti bukan semegah nama pun. Hehe

Pssttt...inilah dia statement org yg tidak mampu. Hahahaha. Lariks :P












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

maria firdz said...

comei3.. kena dgn orgnye.. heehe... :)

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe...ohh sofia bab2 mata nih tak boleh sembarangan..harus ke kedai mata betul2..sebab kesan kalau sembarangan sofia kena migrain teruk.. :(

regards,
Unsmiley

Syuhada Salleh said...

btol tu, yg pnting..cantikk..

Bro Framestone said...

Awat nampak makin membulat je nie...

www.broframestone.com

eyqaaman. said...

Mek suka gik ktk pakey spek yg segi empat tu..kacak gik kitak gya..

M.A.M.A said...

kmk & husband pilih brand mun membeli. So far, for us, barangan yg branded, high quality. Baitnya dak baju, handbag, kasut, barang anak2, barang2 rumah, perabot, semua la...

bagi mek 2, alah membeli menang memakai. tp sometimes depend dgn brg juak la. mun gik spec itam ya, nang sik kakan juak la nak beli pey ribu2. bagus beli tv. hehehhe...

bagus ya beli ikut kemampuan. ukur baju di badan sendiri kan? jgn lak kotan nak bergaya, tarit atas, ngeteng dibah, tarit dibah, nampak atas.. hhehehe..

kacak spec.. ehee..

✿A I N A A✿ said...

oppa gangnam style.. hikhikhik..... teringin gak ada spec macam ni, tapi tak sesuai dengan muka ena... huuuu

Rosmiza Ali said...

Statement last tu iols very sohkaaaa! Join Zie lariks! Hikhokkkk!~~~ ;p

~♥dieyba_baby♥~ said...

cntik spec akak.. seswai ngn muka akak la..