Red Pump dari Heatwave... Karen Banget Loh :D








Cool seyyy red pump heels ni dari Heatwave. Zie skrg dh dok suke skodeng Heatwave nyer online shopping website (www.heatwaveshoes.com) :P  Tp tak akan beli secara on9 lah. Sebab nan hado paypal dan Visa card. Bukan org K maa...hehe.

...so zie dok aimed pump heels ni. Pastu nak ajak Felice pi temankan zie beli heels ni (if hado lah..huhu). Guna member card dia. Dpt 10% diskaun...hehehe. Harap-harap lah ada di jual kat butik Heatwave di The Hill Shopping Mall.

...dpt gak melaram pakaian serba merah time gi visiting raya cina kekawan ni. Hiksss..












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

11 comments:

Sally Yatiey said...

Kacak! ;D

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

cantik!! tapi kalau sofia, kasut nih tak berani beli online sebab tak berani main pilih saiz...hihi

regards,
Unsmiley

uchi kay-f Ahmad said...

ceh zieeeee...paypal tue just sign in pastu link dgn akaun bank yg zie ade kat malaysia ni...

resgiter fee RM 10.00 pastu duit automatik masuk balik dlm akaun zie ..

ehem feel free u don't hesitate to more detail google search..
thank your..amboi !!!hehe

Mrs Mikko said...

dah jadi heatwave lak eh yaaang??
x charles n keith lagi?
hihihih

~AmyLiana86~ said...

zie mmg suka sgt heel kan..amy xsuka..sakit kaki la pakai..hehe..

Rosmiza Ali said...

Lawa! Sayangnya kaki ni tak tahan pakai heels lelama.. Sakit tumit.. Huhu~~

azizah :) said...

smart lah!

Puteri Panda said...

saya ada sepasang high heels dari Heatwave. suka sangat sebab rekaannya yg cantik. tak rugi beli. :)

CHU MAJORFLAVA said...

huhu..slalu jadi silent readers jak tok bok sempat nak mengomen. kamek dah beli glitter pun high heels..comfortable pakey heelsnya.

CHU MAJORFLAVA said...

huhu..slalu jadi silent readers jak tok bok sempat nak mengomen. kamek dah beli glitter pun high heels..comfortable pakey heelsnya.

~♥dieyba_baby♥~ said...

rndu akak nak pkai kasut tnggi nie.. tp sejak preggy nie tkut nak pakai.. owg ckp x elok kan.. tp ada juga kan yang pkai..