#Save Gaza





Assalammualaikum
Please share this for the sake of humanity
Credited to Fatin Liyana




Baby killing





Syaheed classmates... how do u feel?





A baby sister tried to reach her dead sister





Was a happy family... but not anymore





9 months pregnancy.... Gone





The last kiss from a mother to her child...





Fathers standing still






Was a nice and beautiful home...






Who is going to take care of this little boy...?





Aqsa Syarif Malaysia





This is NOT an excuse for GENOCIDE



Dimana kita ketika Gaza menangis??? Maybe kita masa itu sedang bersuka ria dgn family kita or ketawa hee hee haa haa dgn sahabat handai. Ya Allah...sebak giler zie bila tgk kesemua gambar-gambar di atas. Terutama sekali gambar dak kecik yg terkorban...

...sebagai seorg ibu, tersentuh giler hati zie tengok dan tanpa di duga mengalir air mata. Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul. 

Sama-sama kita lakukan utk membantu saudara seislam kita di Gaza dengan...

::
::
::
::
::
::
::
::


1) Jangan berhenti berdoa....





2) Lancarkan boikot terhadap syarikat yg menyokong kekejaman Zionist!






3) Hulurkan bantuan anda dari segi kewangan seikhlas yang mungkin.


“Barang siapa mengerjakan kebaikan seberat zarrah, nescaya dia akan melihat (balasan) nya. Dan barang siapa mengerjakan kejahatan seberat zarrah, nescaya dia akan melihat (balasan) nya.” Al-Zalzalah: ayat 7-8


Pilihan di tangan anda. 










6 comments:

✿A I N A A✿ said...

Astagfirullah hal azim.... serius ena rasa geram sangat2 tengok kekejaman sebegini.. masyaAllah, kalau ena ada kuasa macam Dragon ball tu, dah lama ena musnahkan orang2 laknatullah ni... kesian budak2 yg tak bersalah tu

suri said...

xmoh mkn mekdi lg pasni ye kak zie ;) kita boikot produk dorang!!

Misz Mieza said...

Jangan pernah berhenti berdoa demi keselamatan & kesejahteraan saudaa kita di sana..

Zie Madini said...

SURI
-- tu la suri. akak akan boikot makanan mcd lepas ni. mudahan ramai gak yg akan buat gitu...aminn

suri said...

insyaAllah kak..kita usaha n doa je..yg selebihnya serah kt Allah..tlg gomol2 mikail untuk sy hihihi geyaaaaammmm kt dia.

M.A.M.A said...

boikot mcd, boikot coca-cola. this 2 products adalah penyumbang utama kpd tentera israel. huhu..