Sekarang Perlukan Bubble Plastic Wrap Pulak




Kalau haritu zie dok cari courier bag plastic...now zie tgh mencari website yg ada supply bubble plastic ni plak. Untuk tujuan pembalutan Tidact Capsule. Zie nak improve packing barangan yg zie hantar. Sebab hari tu...

...ada customer zie gtaw yg ada sebiji pecah dan tak dpt digunakan. nasib dia gtaw tau...so that zie boleh inmprove my packing :)





Zie hanya akan balut Tidact Capusle sahaja. hehe. Harap² dgn bubble plastic wrapper ni, tidact capsules yg di hantar dgn customers akan selamat dari pecah :) Aminnn...mudah²an. Pepaham je lah dak transporter ni...

...selalu main campak² n hempap² je parcels. Tu yg jd pecah bagai tu...huhuhu.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

Pupel Liyana2 said...

zie, kalau hantar barang yang mudah pecah boleh beli poslaju pospaid. rm6 sahaja sampul siap buble :)

.fariizza. said...

moga semuanya berjalan lancar ;)

Rosmiza Ali said...

Lama tak singgah bw sini.. Rindu pulak.. Huhu~~

✿A I N A A✿ said...

bgus betul akk ni, ambil tindakan yang cepat dan bertindak bernas..

Mizz Coki said...

mun nak jimat kos, jgn buang suratkhabar lamak. tudung Eskinolkan ya selotepkan supaya sik tebukak, bungkus bagus2 gemok2, sbb sidak poslaju tok prone to campak2 brg kita haha.

pink said...

Haah kak zie, guna postpaid pos laju tu. RM6 siap sekali dgn bubble heeeeee ;)

zarena heeney said...

mmg ena klu kurierkan brg akan guna wrapping buble nie sbb takut brg pecah

wieda said...

ada lg x bnda ni???

wieda said...

ada lg x bnda ni???