Selamat Bekerja Kembali, Uols





Selamat bekerja buat  uols uols yg baru mula bekerja selepas cuti tahun baru cina yg lepas :) Zie skrg ni mood nk update blog jd suam-suam kuku je gara-gara line broadband bengong mcm apa entah :( Dah 2 bulan dh line broadband slow bagai apa.

...padahal kuota belum habis pun. Mmg di sepanjang bulan, mmg langsung tak laju :( Hate it. Kalau ler kat area perumahan weols ada tiang telekom...dah lama dah aku tukar pakai streamyx taw. Menyakitkan hati nah line broadband tuttttt ni

...hemprhhh...








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

~AmyLiana86~ said...

olo comelnye mikail..geram nk cubit pipi tu..hehe

ejulz said...

selamat kembali bertugas. :)
comel dia.. :)

Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

Siti Nurhayati Dollah said...

Lemau nak mula kerja lepas cuti kahwin. Mula cuti masa maulidur rasul lagi hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

alalalala.. comel nye mikail nie.. suka tengok dia.. geram nye akak.. putih..

azizah :) said...

geram la tengok mikail ni...

Rosmiza Ali said...

Alololo, ensem Mikail pakai sunglasses.. Ihiks! ^_^