Syukur Dapat Boss Seperti Dia




Siapa yg tak tahu or belum tahu tentang kes "duit di telan" oleh ATM Machine, uols boleh refer balik entry INI dan INI :) Well, bila hal ini sampai ke telinga my boss, Mr. Chan... it is sooooo baik hati dia offer untuk bantu zie...

...BIG BOSS kooo yg bantu zie utk rush pihak bank. Dia kat tak sepatutnya ambil masa sampai 1 minggu. 





Zie sgttt sgttt terharu dgn kebaikkan bos zie ni. Rasa sgtttt bersyukur ALLAH SWT kurniakan dia utk jadi bos zie. Thanks to Felice jugak lah...disebabkan dia make a conversation dgn Mr. Chan tentang my masalah ni....

...Kalau tidak, for sure bos x tahu punya. Hehe. Semalam baru bos tahu...terus dia call dak bank. Amazingly...bila org yg ada pengaruh call...cepat je kooo service dorg. Ceh. Pilih kasih nah ek. Pape pun, hope hari ini, takpe on monday zie dpt my money back.

...pape pun, thank u soooooo much, bos! Akan repay ur kindness dgn bekerja extra rajin dari skrg....hehe













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

mrs kayrul said...

untungnya...zie...saya dulu pun ada bos macam mr chan nie...saya penah kena ragut, habis handphone dikebas..tup2 esoknya bos terus kasi duit suruh beli handphone baru....tapi selalunya org yg baik macam nie allah sayang lebih...bos kayrul dah 4 tahun meninggal dunia tapi kebaikan dia sampai akhir hayat akan dikenang....

Syuhada Salleh said...

tu la..kdg2 kna org besar yg call bru cpt ckit..klau x,lmbtlah..

Misz Mieza said...

Untung Zie dapat bos super mkind macam ni.. =)