Tetiba Tekak Ngidam Nak Makan Chicken Chop...




Sejak zie dah beranak...inilah baru 1st time menjamu tekak di Kluang Station lagi. Hehe. Tetiba tekak ngidam Hainanese Chicken Chop kat sini ler plak....hiksss. So pada hari jumaat yg lepas, ajak my ladies lunch kat Kluang Station...

...nasib baik dorg tu jenis, ON je :)









Alolololo...kesian my kakak Felice ni. Dia actually tgh demam ni. Kena sore throat and demam. Actually dia keja half day...tp still gak gi makan dgn weols dulu sebelum balik. Get well soon ya, sis sayang :)






Beautiful natural face ladies...hehehe. Love their skins...sooo flawless ^_- Sambil tunggu order sampai...sambil itu weols camwhoring dan berWiFi kat sini. Hehe.







Ni air zie. Lime juice. Pssttt...ada org tue nak berdiet katanya. Tu yg asyik order air Lime Juice...mane tahu kot kot cepatttt je berat org tue turun. Sape ek org tu ek ek ek? Hahahaha






Ni Jenny's order. Dia ordered nasi lemak with rendang. Her favourite menu ni. Pantang tgk ada menu ni dlm menu catalog....kompom laju aje dia order. Hehe

...Zie lak tumpang sekaki hirup kari tu. Perghhh...heaven rasanya :D





Ni plak Felice's order. Makanan org sakit...hehe. Lupa plak apa nak makanan ni. Clear soup apa entah. Lupa sey...huhu. Apa yg pasti, this type of soup/noodle...adalah my favourite dish taw. Meliur je tgk Felice makan ni...hehe.

...geram je rasa nak sudukan. HAHA :P






Tadaaa! Ini makanan yg dok di idam-idamkan. Hainanese Chicken Chop yg seeeedappppp. Sedap sehingga menjilat licin pinggan kai! Wahh...over nah expression tu ek? Kehkehkeh. Pape pun, skrg ni zie tgk...

...dorg lokek nah arr bagi kuah chicken chop tu. Kalau dulu...melimpah-limpah je kuah. But now...cam x cukup je :( Hemprhhhh









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

~AmyLiana86~ said...

aduh sedapnyer...tetiba lapor je rase..=)

Rosmiza Ali said...

Tu dia, orang diet makan.. Kan main lagi ko noks, chicken chop lagi menu for lunch.. Mieza lak more prefer beefsteak then chicken chop.. Heheheh..

Nory Zoulkefle said...

feberet nory chicken chop...sedappp

cik chinta said...

hihi...syorga dpt mkn sdp

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

lapar jadinye tgk pic makanan nih hehe

regards,
Unsmiley

Syuhada Salleh said...

nmpak sedap je chic chop tu..dah la x lunch lg nie..