Whoaaa! Pantasnyaaa Service Zalora.com.my





Sgttt sgttt thumbs up lah dgn service posting Zalora.com.my yg mengunakan khidmat GDex courier service ni. Sebabnya...baruuuu je petang semalam around 5:30pm zie beli baru di website dorg.. 

Alih² tadi pagi terkejut dak Gdex ketuk pintu and masuk pastu terus sebut, "Hazizah?" **sambil mata tertoleh² cari org** Terus zie say, "Whoaaa...lajunyaaaa".

Serious, sgtttttt teruja dpt service sepantas ini :) Happy!





Baju ni Zie beli, Butterfly Blouse lagi. Ini kakak Zie yg suruh zie belikan utk dia. Tu yang zie beli baru ni sekali lagi. Kakak zie beli 2 helai yg sama warna (hijau). 1 helai utk dia, 1 helai utk anak dia, Qeera.


....katanya utk Raya nanti. Awal beli so that tak perlu beli lagi. Kalau zie...tak tahan iman if tak pakai terus barang baru...haha :P





This blous lah yg akak zie beli tu :) Zie punya, kaler oren ^_- Pape pun....pada zie, serive di Zalora.com.my sgttt sgttt tip top! Sgt memuaskan hati zie :) Definitely akan membeli kat sini lagi...hehehe.

Pape pun, pada uols....jom shopping dia ---->> Zalora.com.my













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






12 comments:

Phat said...

ada yg dpt barang cepat ada gak yg komplen lambat so far x penah beli dr Zalora lg

najiah shaharain said...

tak pernah cube pun beli kat zalora..^^tp nnti nk cube la

Azlan Strider said...

ramai org update yang positif pasal zalora nie..ade gak yang negetif but only few laa..still thinking nak try beli tak barang zalora nie..hehehe

Regards,
-Strider-

suesue said...

i dah banyak kali usha zalora ni..kasut2 dia cantik kan? hehe

~AmyLiana86~ said...

setakat ni xde lg dgr negatif dr zalora ni..mmg terbaik la..hehe

Pinkbubblegumprincess said...

yeap memang laju,, sepantas kilat... i got mine too.. :)

http://pinkbubblegumprincess.blogspot.com/

✿A I N A A✿ said...

ena tak pernah lagi membeli belah kat zalora ni... kalau dah masuk TV, sure memang bgus lynan dia... hehehe

mrs kayrul said...

Kayrul dah 2 kali beli barang ngan zalora...memang terbaik dan service sgt pantas....

Rosmiza Ali said...

Dpt voucher dari Zalora tp lom sempat nk shopping lg.. Next week lah kot.. Hehe., =)

Wak Gelas™ said...

chantek tuu..,eHHHe

Mizz Coki said...

So far, puas hati sangat dengan Zalora. Saya almost every week purchase dari kasut sampai ke barangan penjagaan diri.

azizah :) said...

pantas! puas hati kalau brg cepat sampai..