Yayy! Sampai Sudah My Courier Bag :)




Remember lg tak yg zie ada mengiyau gtaw yg zie ada beli plastic flyers/courier bag secara online, tak? If tak remember, click SINI utk baca lagi entry tersebut :) Well, ordered and paid pada hari Rabu tadi....

....pd hari khamis, sampai my order :) Happy seyyy. Mmg bagus lag service GDex courier berbanding dgn Poslaju...oopss! Hehehe.





 

100pcs plastic flyers in hand sudah ^_- Lepas ni baru ler senang hati nak hantar barang customer :) Tak perlu dah mintak g dgn dak poslaju yg bermuka kekwat tu...hehe. 









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

10 comments:

Mizz Coki said...

Auk. GDex byk ngantar barang ke rumah kamek, very fast service. Jgn sik tauk, PosLaju sik pernah mok update sistem cepat2. kita terpinga2 ditanyak oleh customer. huhu.

Noli@Ibu Wafa said...

betul2..suke ngn Gdex..arini order,esok dh smpai kt tgn customer..mmg terbaik..

noli pon tgh survey bubble wrap online nih..hihi..

NinieyAziane said...

salam...rsnya services yg dipakai tu services poslaju kot..cuma plastik bag je G-dex..tu kalo refer pada Consignment Note la...hurmmmm

NinieyAziane said...

salam...rsnya services yg dipakai tu services poslaju kot..cuma plastik bag je G-dex..tu kalo refer pada Consignment Note la...hurmmmm

zarena heeney said...

pernah guna service gdex mmg ok la service dia...tak skt ati

~AmyLiana86~ said...

pos laju atas tempat jgk kut..kat amy ok je..sari je sampai..

✿A I N A A✿ said...

lebih lancarlah urusan pekerjaan akk lepas ni.. Alhamdulillah... ^_^

✿A I N A A✿ said...

lebih lancarlah urusan pekerjaan akk lepas ni.. Alhamdulillah... ^_^

azizah :) said...

lepas ni boleh la pos brg2 customer dgn gembiranya...hehe

Rosmiza Ali said...

Zie order kat mana ekk plastik ni?