Yayyy! Jumpa Sudah Website Yang Jual Plastic Flyers




Yayyyy!!! Jumpa sudah website yg menjual courier bag/plastic flyer ^_- Murah plak tu...tapiiiiii,kebanyakkannya dah out of stock. Uwaaaaaaaa! Actually ada 2 warna (putih dan hitam).  Putih, semua dah sold out. Tinggal yg hitam gnie-gnie je. Itu pun hanya few size je yg tinggal.

...haaa buat peniaga online tu, pe tunggu lg. Cepat rembat selagi stock masih hado. Hehe. Zie beli kat this website ---> CourierBag.com.my :) Tak perlu lagi dah aku bersalotapekan enevelope lepas ni. Heee heeee.



P/s:
Sharing is caring ^_- Iklan
ni bukan iklan berbayar ek.
Saje je nk share tempat yg 
jual courier bag yg murah :P











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahhh.. lepas nie da thu la nak beli mne.. thanks akak zie..

✿A I N A A✿ said...

bolehlah beli nanti. sebab ena kne guna plastik ni.. byklah juga.. mekaceh share

Kancilbiru said...

tq zie :)

Pupel Liyana2 said...

zie, satu lagi disini https://www.facebook.com/pages/Courier-Bagplastik-poslajupackaging-plastic/323868880969452

✿ pink velvet ✿ said...

senang jugaq ade bende ni kan :)

strawberi said...

zie..better register akaun ngan poslaju..byr rm500 utk deposit..tp akan dipulangkan balik if kita tutup akaun..
free je segala courier bag siap ngan consignment note dh tulis nama kita..
nk brpe byk pun..mntk la ngan dorg


boleh emel erliana
erliana@pos.com.my

utk dptkan maklumat psl courier bag n bukak akaun diposlaju

azizah :) said...

sesuai sgt la dgn org bisness..mudah ada plastik bag camni..

Rosmiza Ali said...

Wow! Thanks for the info Zie.. =)