Bawa My Beloved Niece Pergi Makan :)





Lama dah zie dok peram entry ni. Disebabkan line berukband lah punya kerja. Apa pun tak jalan...hehe. Penghujung bulan lepas...zie menunaikan janji zie utk bawa Qeera gi makan Chicken Chop di Kluang Station kat The Spring.

...Apa lg budak tu. Happy lah dia. Zie kata, tunggu Paksu Dillah dia ada...baru dpt bawa di jalan-jalan cari makan. Hehehe.









Suami dan ayah mithali :) In my eyes...dia memang seorg ayah dan husband yg sgttttt baik. Semoga ALLAH SWT mengekalkan kebahagiaan kami sehingga ke hujung nyawa. Amin :) Proud to be his wife...suami yg sgt penyayang dan sgt memahami.

...Back to the story **hehe** If weols kuar jalan, memang my husband yg akan gendong Mikail :) That's the reason why i still can wear high heels! haha :P







Inilah dia anak buah zie yg sulung :) Dia budak baik...dgr cakap org tua. Tu yg zie selalu manjakan dia. Kalau dia jenis yg tak dgr ckp org tua ke...x kuasa nya zie nk manjakan. Nak sekeh-sekeh adalah agaknya. Hehehe

...Pssttt, dah dara dah Qeera. Kejap je masa berlalu, kan? :)






Yang ada "telur katak" tu, air my husband...hehe. Air Longan Selasih tu actually :P Yang ada lime tu plak, air Zie. Kan nak ngurus badan katanya khannnnn ~ pui. air yg last sekali, Milo Ice...for Qeera ^_-






Time ni zie nk pangku Mikail...tp my husband malas ler plak nk bukak carrier tu. Sudahnya di sandang aje budak tu. Hehehe. Oh ye, if uols nk baby carrier mcm zie punya tu...uols boleh dapatkannya kat ---> SINI :) 4 position tu taw :)

...harga jauh lebih murah dari pasaran. Brand mothercare ^_-





Perasan tak uols? Kebanyakkan gambar Mikail dlm entry ni, asyik pandang tepi je kan? Apaaaa lah yg di tengok dia tu agaknya...hehe.







Hehe...like father, like son :D Semoga perangai Mikail mewarisi perangai papanya. Aminnn. Perangai mama...jgn ikut ek syg. Mama dulu noty arr...pasan baran pun iyer. so ikut perangai papa je ek :P




 

Ketiga-tiga weols makan ini :) Hainanese Chicken Chop ^_^ Yummm Yummm. Tetiba rasa nak ngappppp ni plak ler...adehhh. Psttt,...baru realized yg zie lamaaa dah tak makan kat Secret Recipe. Lama tak mkn brownies Waltnut dorg.

...haduiihhh, mencari ler plak tekak. Cam org ngidam...errrrksss??? Tetttt...












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

alamak.. baca entry akak nie.. teringin la plak nak makan.. hehehehe

Aleyn said...

Sedapnyer

Zumie said...

mikail sangat putih..comel hehehe

zarena heeney said...

terliur tgk chicken chop tu..nak skittt

mrs kayrul said...

macam mana nie kan dah trliur tengok...hehhhee