Buat PDRM dan ATM di OPS Daulat



**gambar credited to google**


Dedicated to PDRM, ATM dan semua anggota keselamatan yg involved dalam OPS Daulat. Found this cool wallpaper. Siapa entah yg buat, if tahu siapa yg buat....roger zie ek. Will credited to him ^_- Sgt stylo dia buat wallpaper ni. 

...sebab tu ler zie share it di blog ini. Hehehe. Thumbs up pd yg buat wallpaper ni :)





Last sekali...lagu patriotik Barisan Kita buat semua yg involved especially my husband, Dillah. Semoga kalian diberkati Allah s.w.t. Berjuanglah dgn ikhlas demi bangsa, agama dan negara. Tak kisahlah apa  org yg berhati busuk gelar uols itu ini..

...for me, anda semua adalah our heroes....my heroes.




P/S:
Semoga darah pejuang husband
tidak diwarisi oleh Mikail. Cukuplah
hanya hubby seorg zie kongsikan 
dgn negara. Tp IF di warisi juga...
...zie redha :)












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

3 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

diba doa kan sume nye dlm keadaan baik.. amin

Super Nia Hana said...

kami turut mendoakan keselamatan anggota kita

azizah :) said...

smart sangat lah... menarik!