Happy Sangat Bila My Pengiklan Happy :)




Morning uols, remember this Preloved Baby Stroller yg zie advertised melalui paid ads aritu???  If tak ingat, boleh click SINI utk refresh ur memory...hehe. Well, semlm zie baruuuu je recieved email daripada pengiklan tu. She's telling me a good news :)

Nak tahu apa email dia tu tak? Meh tgk...

::
::
::
::
::
::
::


Hehe...Alhamdulillahhhhhh. Itulah yg zie harapkan dan zie doakan setiap kali ada pengiklan mengiklankan barang jaulan mereka di blog zie ni. Zie hanya charge murah je, RM5 per entry. Tp pengiklan the one yg harus sediakan draft entry tu utk zie.

...zie hanya publish je, Tu yg tak nak charge mahal-mahal sbb susah mane pun publish tu :) Pape pun, thanks buat Amira coz sudi bagi Feedback ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

1 comment:

azizah :) said...

dah terjual pon.. bagus lah...