Jamalul Kiram III Nak Saman Malaysia??? Ceh!



 

Aduhaiii....dah nyanyuk agaknya si Kiram ni. Memang dah sah sah dlm surat perjanjian tanah Sabah tu dah di jual dgn British dulu...lagi mau kata nak dakwa Malaysia membangun dan merampas Sabah? Aduhaiii...tu lah keturunan kau yg dulu-dulu.

...pi jual tu buat apa. Udah-udah lah buat drama, kiram oiiii. Kau memperbodohkan diri sendiri je arr. Lawak nah nak saman-saman bagai. Sepatutnya kami Malaysia yg saman ko sebab membuat onar di bumi berdaulat kami.

...kau tunggu lah kiram! Kau tak akan terlepas di muka pengadilan. If di dunia kau terlepas, di akhirat... TIDAK! Gara-gara kau laki aku di sana. I hate u!










Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

5 comments:

ArELeEz said...

kiram nie xnk ngaku kesalahan keturunan sendirik. xkesah la macam mana m'sia dpt sabah. sbb bukti menunjukkn sabah kite punye. klu british tipu kesultanan sulu ke.. atau kesultanan sulu yg tamak haloba sanggup jual wilayah sendirik.. mmg who cares la kn.. sbb masuk mahkamah mane2 pun, tetap b'sandarkn pd bukti. huh!

Nur Ana said...

done follow,followback :) http://semanismadututorial.blogspot.com/

~♥dieyba_baby♥~ said...

sbr akak.. diba pn rse geram plak tgk kiram nie..

zarena heeney said...

mmg geram tgk dia tu

M A F I A_Creative said...

marilah kita berdoa supaya kiram yang dol tu dapat balasan,kata islam,tapi leh plk wat pasukan keselamatan cam patung jer!belah sana,kopak sini,penggal kepala,pastu clim jihad konon!tu bukan jihad!tu munafik la kiram dol oiiii,1 days bapak segala dalang yang rembat dokumen tu akan dihadapkan jugak ke pengadilan!huhhhh.....nasib baik Hang Tuah dah takde,lau dia ada dah lama dia sebat semua pengganas tu kan!Takkan Melayu Hilang Didunia