Lunch di Old Town


Hari tu weols lunch di sini :) Service kat sikit kureng arrr. Asyik tersilap ambil order je. Dah tu lambat nah menu sampai :( Dahlah first time makan kat sini. Bring the 1st impression yg tak best ar. Pelayan kat sini MUST improve dorg nyer service.

...well, awal nak cakap ek. Tak semua branch Old Town service kureng ek ^_-





Ice kacang ni Jenny punya. Jenny tak mintak pun di tambah ice cream kat atas tu...tp dorg suka hati je main tambah-tambah. Dahlah RM1 harga utk scoop yg begitu kecil. Tp nak buat camne, dah sampai....ngappp je lah.

...malas nak di chop fuzzy customers. Hehe




Jenny yg sedang menemani zie makan...hehe. Actually dia sudah lunch pun. Dia bawa bekal...zie je among dorg malas nak bawa bekal...huhu. Pssttt....utk menu makanan zie, tak snap. Hehe. Sebab masa tu ada a group of pak polis dok pandang-pandang...

...segan ler plak. Kang di umpatnya aku ni jakun dgn hp bercamera, kang. Hahahaha. Walhal dorg mana tahu kita ni blogger...hikss ^_^











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

3 comments:

Alia Laila said...

Sekali sekala boleh la makan-makan di Old Town ni ;)

Dekat tempat Alia ada 2 branches. Yang 1 tempat tu ok, 1 lagi tu haishhh. Order selalu silap, lepastu service lambat u_u

lina said...

dulu selalu pergi old town. memang every branch lain rase makanannya. selalu diorang ni pakai foreigner untuk pekerja sebab tu selalu salah ambil order.

selalu kalau gi oldtown mesti order hazelnut white coffee dan nasi lemak. sedaaaap!!

zarena heeney said...

baru last week layan mkn di OTWC