New Product --- Sabun Susu Beras






Baru berkesempatan utk review a new product dlm blogshop zie. Hehehe. Ini pun dah tinggal 1 buku je lagi stocks :P  Tp will get new stock lagi lah...hehe. Pape pun, for ur info...sabu susu beras 100% dari bahan semula jadi :)

Fungsinya spt berikut:-


- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.


Zie letak short info je ea. Utk info yg pjg berjela, uols boleh klik SINI utk maklumat yg lebih details ^_- Harga sebuku hanya RM8 sahaja. Pembelian borong pun available jugak ek.



P/s:
Zie guna sabun ni utk seluruh 
bdn...hehe. Utk muka zie guna
Sabun PMC. Utk bdn, Zie guna
sabun ni. Baru je start pakai. 









Pay Per Post Entry Review:-
-- RM5 per entry review. Entry in normal mode (BUKAN in sticky mode)
Pilihan masa utk entry di publishkan adalah on 9am ATAU on 12pm.

Terms & condition utk Pay Per Post Iklan:-
** Tidak melebih drpd 5 gambar
** Draft di buat anda sendiri (jgn terlampau pjg)
** Entry review in normal mode.








** This advertisement is brought to you by Zie Madini's Territory


3 comments:

qarerah alooza said...

hai..folo me back ty!!!http://qarerahalooza.blogspot.com/

zarena heeney said...

ok ker tu

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..mauk,2 egek k oon