Overload Sudah :(


 

Terlampau letih arr zie uolssss. Setiap hari...begini lah workload zie. Balik rumah nak jg Mikail lagi. skrg ni sebulan lebih dah husband tak balik (still di Ops Daulat). Means zie kena uruskan pembelian  barang² dapur sendiri. 

...setiap malam, hanya dpt tido jam 12pm gitu once mikail dh tido. Sgtt sgttt letih. Disebabkan kekurangan rehat...now i felt mcm nak demam. Heavy flu sudah :( Oh my...i need to stay healthy sebab my abg su's big day pd hari sabtu & ahad ni.

...Ya ALLAH.. kembalikan lah kesihatan hambamu.










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Haaaaa mmg super penaaat! sofia standby juga akn jd macam ni nanti..siap cuti pn kene beku lg..huhu :(

regards,
Unsmiley


zarena heeney said...

ambil cuti rehat puas-puas

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh kesiannya zie... bukan zie ada assistant ke?

Rosmiza Ali said...

Keadaan cuaca & kurang rehat memang boleh buat demam.. Aku pun tengah demam gak ni.. Dah 3,4 hari flu, batuk2, skang tambah selsema pulak..
Minum air suam banyak2 Zie..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

keep tough ye kak?? hidup makin berusia makin mncabar... but i know u can do it... stay strong!