Packaging Yang Rosak... Jadikan Sample Je Lah




Time stock sabun susu beras yg zie order aritu sampai...adalah dalam 4, 5 kotak Sabun Susu Beras ni kemek :( Camne nak jual keadaan barang jualan yg dah tak elok camni...hemprhh. Nak salahkan poslaju...tak dpt gak.

...sebab pembekal yg cuai. Tak packing elok-elok :( Langsung tak bagai bubble wrap...mane tak kemeh. Sudahnya zie nak jual pun tak dpt. So... utk sabun yg dah reject camni. Better zie buat ini...hehe

::
::
::
::
::
::


Daripada zie jual murah, better lagi zie sederkahkan sedikit buat customers zie kan. Berniaga sambil bersederkah ^_^ So satu buku tu zie potong 4 bahagian. And pack dlm zip lock plastic bag and tampal label...hehe. Baru je start buat ginie.

...so pd my customers yg beli barang mulai skrg (eskinol, sabun pmc, sabun honey dan kalogen asli sahaja)...adalah dpt ini sbg sample. hehe. If rasa ok lepas guna sample ni, jgn segan-segan ek beli....hiksss :P









Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Zaidalifah Hussin said...

SALAM ZIE,
NAK TRY SAMPLE BOLEH KE?

~♥dieyba_baby♥~ said...

wahh bgus idea akak..

Zie Madini said...

Zaidalifah
-- emm...if awak bare the postage, boleh jer. hehe. Sbb ke semenanjung postage dah RM9. sbb tu zie just bagi kat customer yg ada beli barang. senang zie nk selitkan sekali dlm order mek yg lain

cik chinta said...

cr bgus ni utk tarik plgn bli. gud job zie

azizah :) said...

bagus2.. salah satu cara tarik pelanggan kak.. buat testi camni.. kalau ok leh beli lagi :)