Pencarian Hadiah Utk Abg Su :)





Hehehe...tadi nyempat koooo zie singgah kat Parkson di The Spring utk cari wedding gift utk abg zie nanti. Tak nak penat-penat fikir nak beli apa...beli aje lah bed sheet :D Kalau beli bed sheet...kena lah tahu size ape, kan?

...so terpaksa lah tanya katil dorg size apa. Hahaha. Sure ler abg zie tahu zie and husband akan bagi dorg ape...kehkehkeh :D






Malas k wrap sendiri...zie gi kat customer service at parkson tu...suruh dorg wrap terus. Lagi senang ^_- service dah tersedia...kena lah gunakan, betul tak? Hehe. Oh ye...hari ni belah petang zie ambil sick leave. Tak berapa sihat kooo uols.

...selsema kooo aku. Kat dlm opis sentiasa cium bau habuk :( Tu yg asyik bersing non-stop. sudahnya terus mintak permission dari boss utk balik ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

2 comments:

zarena heeney said...

selamat beristirehat zie

Rosmiza Ali said...

Have a good rest Zie..