Penganas Sulu... Cakap Tak Serupa Bikin!



 
- sumber dari mStar news -



Berita begini-begini lah yg membuatkan jiwa zie kembali tak tenteram. Sejak husband di hantar bertugas di sana...semenjak itu lah i'm having a trouble sleeping :( Otak refused utk stop berfikir w/pun doa tidak putus-putus di lafaskan buat suami tercinta.

Bukankah hari tu, Jamallul Kiram III sudah mengistiharkan gencatan senjata. Nampak gayanya semua itu bullshit. Kata letak senjata but still "angkat senjata"...hemphhhh. Dasar org munafik. Semoga semua in berakhir. Malaysia benci kepada peperangan. Malaysia cintakan keamanan.

Semoga ALLAH SWT melindungi mereka yg involved dlm Ops Daulat, terutama sekali my husband. Amin ya rabbal'alamin.














Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

Nini Mohd said...

zie, diorang bukan isytiharkan genjatan senjata.
tp diorang NAK berunding utk genjatan senjata.
tp kerajaan kita xnak terima & nak diorang serah senjata tanpa syarat.
semoga perwira2 kita selamat di sana. & semoga semua ni cepat2 berakhir tanpa ada perwira yg tumbang lg.
amin... ;)

http://ninimohd.blogspot.com

Mizz Coki said...

... sbg anak bekas tentera paham kamek giney rasa kitak. dolok org ninggal bapak mun pegi hutan masa ada operasi, mak di rumah nang kedak apa nunggu dlm penuh debar. :( sama2 kita berdoa untuk keselamatan dan kejayaan anggota2 pengaman (polis dan tentera) Malaysia. Amen.

annapeje said...

be strong zie akak doakan dillah selamat dan sentiasa di lindungi Allah

~♥dieyba_baby♥~ said...

sbr akak.. insyallah x ada pape.. kami doakan sume nye selamat.. amin..

zarena heeney said...

doakan terbaik utk suami
Amin