Penghantaran Terakhir Untuk Minggu Ini :)




Salam dan pagi uols! Hari ni zie ada 3 bungkus lagi barang customers untuk zie hantar by PosLaju. W/pun service poslaju "ikut mood"...tetap gak koo zie setia pakai service ni w/pun kekadang geram yg teramat sgt...

...dalam 10 bungkus penghantara, mesti adaaaa je yg akan kelewatan sampai seminggu...Hemprhhh. Poslaju, please improve ur service, pleaseeee. Kesian taw kat customers zie yg dok tertuggu-tunggu barang mereka sampai.

Kata poslaju, awat jd cam poslembap, plak? Hemprhhh...please improve proses penghantaran. Full stop





Alhamdulillah uols...sejak Zie mula berniaga, setiap hari ada je pembelian dan penghantaran.  Syukur. Zie memang buat penghantaran setiap hari bekerja. Hari weekend, zie tak buat penghantaran taw. Hari penghantaran adalah padi hari Isnin - Jumaat sahaja ^_-

...Zie selalu send di Mini Poslaju @ The Spring setiap waktu rehat (lunch time). So pd yg nak bershopping di kedai zie tu, sila alert waktu penghantaran ek. Pape pun, terima kasih byk-byk buat yg sudah shopping di blogshop zie.

Pada yg belum tu, boleh lah window shopping di my store ---> www.ziemadinistore.com :)











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

nurulhuda said...

poslaju memang lembab, guna la pos express, dijamin 1-3hari sampai (ikut kawasan) ^_^

ShuhaidaSaad said...

poslaju memang slow kak zie. sbar je la..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

A'aa lah zie..pos laju memang prob arr...member sofia pos brg dari 2 mgu lps, tak dapat2 sampai arinih..

regards,
Unsmiley


zarena heeney said...

pos laju mmg gitu..lembap mcm siput