Pentingnya Payment NOTIFICATION Anda Buat Saya



 

Salam uols dan pagi :) Pepagi ni zie nak ingatkan kat customers zie tentang PENTINGNYA payment notification uols ASAP kepada zie. Sebab setiap hari, ada 3, 4, 5 customer yg buat pembelian dan pembayaran. Sebab zie tak nak tersalah anggap bahawa this customer sudah bayar, padahal belum.

...dan pembayaran yg zie anggap dia yg bayar sebenar pembayaran yg di buat oleh other customer yg tidak inform zie ASAP. Sudahnya barang dia zie tak hantar, but barang yg belum bayar tu, zie hantar. Dan customer yg belum bayar ni pun satu. Senyappppp je tak say pape..hemprhhhh.

...Jd utk mengelak kejadian cam ginie terjadi lg... zie mohon kerjasama uols ek. Sila inform zie ASAP. Pd yg transfer guna CIMB Clicks tu, ok gak sebab ada nama. Pd yg nama tak tertera tu,....itu lah yg bahayanya :( 

Zie tak nak nak kejadian begini terjadi lg. Jd...mohon kerjasama ea uols.













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

6 comments:

intandayani said...

ni la lumrah & risiko kalo bisnes on9 kan zie...

Zie Madini said...

INTAN DAYANI
-- Tu la. inilah risiko yg perlu di ambil.

zarena heeney said...

mmg ssh klu mcm nie
penting utk beritahu bila sudah buat payment

Rosmiza Ali said...

Salah satu masalah besar dalam online bisnes, ni lah dia.. Nasib baik my customer semua okey2 belaka.. Lepas buat payment terus inform.. =)

Puteri Panda said...

peliknya customer yg buat pembayaran tapi tidak inform. hahaha...

Zie Madini said...

PUTERI PANDA
-- dia ada inform cuma dia terlambat inform selepas 2 hari made payment. huhu.