Sakit Kepala :(



 

Tak faham zie dgn kepala zie ni, dari minggu lepas....sampailah skrg, kepala zie still sakit arr. Berdenyut² :( Dari bawah kepala sampai ke bahagian kening zie sakit menyucuk² :( What's happening to me.... :(

...sakit dow. Makan ubat pun tak memberi apa² kesan :( bawa tido, bila bgn dari tido...sambung balik sakit kepala. Why ek? Tak faham zie... hemprh.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

9 comments:

ArELeEz said...

migrain x? ke nk kene pakai spec? ape2 pun, further check up ngn yg pakar lebih baik kot..

~♥dieyba_baby♥~ said...

mybe akak kurg tdo kot..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Ohh sofia selalu kena camtu jugak kalau terlampau lama sgt ngadap pc atau stress..mmg kena cmtu..mybe jugak migrain...ape pun yg penting, try to have a good rest and sleep well ea..

regards,
Unsmiley


✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

nak datang bulan kot kak.. ena cengginilah lau nak datang bula.. xpun stress.. better pergi cek..

ct cheery said...

rasanya zie tekanan keje..cheery pun penah sakit mcm tu pulun keje sampai lah satu hari tu sakit kepala smpai xleh bangun. amik la cuti rehatkan minda..

izyantyPersonalTaste said...

kalau camtu selalunya migrain...kena tukar power speck kalau pkai speck arr kan...power mata naik..

jom tukar kepada tune talk leh buat side income sama

http://izyanty.blogspot.com/2013/03/jana-pendapatan-dengan-tune-talk.html

M.A.M.A said...

ktk ambik preancang ka? mun merancang mmg giya. mun dah sakit gilak coba try kaedah merancang lain.

by the way, masih consume kolagen asli ka? hehehe.. kmk jual yg gred AAAA (green colour). mun maok roger jak.. aih sempat berbisnes. stok limited.

azizah :) said...

kak zie ada magrain ke.. jaga kesihatan yer kak.. banyak2 kan berehat.. menhadap pc lama2 pon buatkan sakit kepala..

zarena heeney said...

pki spek la