Sedih Giler Zie Tengok Baby Nie :(






"Kerja Nurse hospital kota bharu, bile ditanya..nurse salahkan baby kerana bergerak gerak dlm babycase..bila ditanya lg, klau xsuka benda mcm ini, jangan masuk hospital kerajaan katanya.. Nasib baik isteri sendiri yg tnya, klau aku sendiri mmg mkn maki hamun gan aku..walaupun bukan anak sendiri, ingatlah tanggungjawab wahai nurse, esok2 kubur hang jawabla gan Tuhan sendiri..ini bukan anak sy, tp beringtlah kpd sesiapa yg sygkan anak..tolong share.."

"Ward 2 SCN, Pukul 6.30 Pagi td..B/O Nurul Wahidah Hospital Besar Kota Bharu"


Ya ALLAHHHH....sakit giler zie tgk keadaan bayi tu uols. Dahlah dia kurang sihat...kena plak gtu. Dahlah still kecil :( Tak baik lah nurse tu buat gitu. If dorg tahu yg baby tu bergerak-gerak, please keibuaan sikit lah....tolong DO SOMETHING. jgn di biarkan saja sampai berdarah-darah je budak tu :(

...Bekerja biarlah ikhlas. Baru berkat duit gaji. Harap pihak hospital ambil tindakan yg sewajarnya ke atas nurse yg bertanggungjawap




P/S:
Tetiba teringat dgn pengalaman Zie 
time beranak dulu. W/pun di tempatkan
di 2nd kelas, still layanan macam apa
entah di terima :(








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog WAWA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::








Zie MadinCopyright©

10 comments:

Fadth Wan said...

Ya Allah. sedihnya tngk.. rasa nk meleleh air mata. *tringt kt anak, nsb baik x pnh jump lg nurse cmni..

Mr feckry said...

kesian baby tu

zarena heeney said...

mmg geram betul

Pupel Liyana2 said...

zie, cuba baca penjelasan dr totin ni. http://totinx.com/?p=5640

Zura Zue said...

nk menangis jugak tgk baby nie d perlakukan cm nie...

kopi pasta said...

aduhhh nampak mcm sakit sgt2 baby tu....

ArELeEz said...

mengonglah reason nurse tuh! baby.. mmgla xreti dok diam kaki dia. kite yg dewasa nie nk kene pandai handle. mangkuk b'ayun!

azizah :) said...

emm baru2 keluar kenyataan dari ibubapa baby ni katanya ada pihak menganiaya.. n gambar ni di ambil oleh pihak yg tak bertanggungjawab.. ia sebenarnya tak seperti yg di atas.. wallahualam..

My Life's Journey said...

Sedihnya baca entri ktk yunk .. baby lgi tok ..nurse ya knk pndai handle ..lak mun anak nya dibuat mcm ya baru tauk ..

C da tangungjawab lansung ..

My Life's Journey said...

Sedihnya baca entri ktk yunk .. baby lgi tok ..nurse ya knk pndai handle ..lak mun anak nya dibuat mcm ya baru tauk ..

C da tangungjawab lansung ..