Suprise Gift Buat Baby Mikail :)






Kalau tak silap, pada hari Selasa lepas....zie terkejut taw. Tetiba je ada parcel dari kedai online. Tgk details barang kat consignment note tu...tertulis "baby product". Terus ler hati dok kehairanan tanya diri sendiri bila masa plak beli...

...But once zie buka the parcel... baru ler tahu siapa bagi. Hehe

::
::
::
::
::
::
::



Its from my blogger adik, Izzatul Asma :) Seriously....sgttt sgtt suprise taw. Sesusah je... :)





Beg dia kaler biru youu...ailike! Emak bila tgk beg tu cute...apa lagi. Terus say, "Yang ini bagi kat mak ek. Buat mak letak bla bla bla..." Hehe. Org tua dh mintak ko uols...kasi je lah. Lagi pun nanti terperuk je dlm almari nanti..

..baik mak pakai :) Takpe ek, Izza. hehe





Inilah dalam benda alah tu. Ada pemerah buah-buahan, ada anak kayu buat lenyek-lenyek makanan, ada pemarut dan ada penapis :) All complete in 1 set. Awww....tenkiu sooooooo much, yunk! Ni baru semangat aku prepare solid food utk mikail...hehe

...Ni skrg ni, dlm proses bagi mikail terima solid food. Budak tu hanya nak makan secalit dua je...pastu mengiyau nangis.. Haduiiii.. fenin.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

zarena heeney said...

usaha tangga kejayaan

cik chinta said...

bestny. mst zie lg rjin psni

sweethOneY said...

Heheee tak susah la yanggg harap lebih bersemangat untuk prepare solid food mikhail nanti !

Yang, try dengan buah dulu. Bg nasi lenyek dengan kurma ke. Try ehh

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Comeeeel bekas die...first time nmpk ade brg baby cmni hahaha..zmn skg kan..mmg senang..hihi

regards,
Unsmiley


Rosmiza Ali said...

Jimat dah kos nak beli bekas makanan Mikail.. Hehe..=)