Tengok Kaki Dia... hehe




Salam and morning uols :) Hari ni zie kerja half day. Zie kerja belah pagi je. Belah petang nak bawa Mikail gi klinik utk monthly check up. Kali ni dia akan kena injection. Tp kata emak, if demam...dorg akan hold dulu bagi injection...

...hopefully lah. Sebab Mikail belum 100% pulih dari demam. Skrg suhu bdn Mikail dah menurun lah. Alhamdulillah :) Pape pun.... tgk kaki dia tu uols. Comel nah arr zie tgk. kontot bulat bulat kecik...hehehe.

No wonderlah kakak zie setiap kali dtg rumah...confirm dia akan bukak stocking Mikail and akan pegang tgk tgk kaki dia....hehe. Bertabiat akak zie tu ah.











Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

12 comments:

nurayunni said...

comelnye...dh mula nak bertatih la tue...hehe

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel sangat anak kak zie.. putihhhh..

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Hahaha bak kata adik sofia, kaki mikail macam kaki upin ipin..bulat kaki die..hehe

regards,
Unsmiley


Cik Nadz said...

ololo..tomei tomei tomei!! geram tengok mikail ni..makin chubby dahla putih melepak mcm mak dia.

Lulu Caldina said...

baby walker kan dia zie.. ada bayi 5 bln dah laju kat dlm tu tau :)

CHU MAJORFLAVA said...

rasa nak gigit kakinya..

[sutera kasih] said...

eeeeeeee cute !!! rasa nk gigit2 jk kakinya ya hehe

Siti Asiah said...

Geram betul...;)

Fadth Wan said...

Tak lama lagi kena main kejar kejar la Zie gn Mikail..

Khalid Kyle said...

saya pun suke picit kaki baby. nampak mcm karipap mini.omeyy haha

Khalid Kyle said...

saya pun suke picit kaki baby. nampak mcm karipap mini.omeyy haha

zarena heeney said...

klu ena, ena suka betul gigit kaki bby geram tgk kaki dorang yg gebu