Wedding Badges Untuk Madini's Family ^_-




Aritu my brother, Minie, baruuuu je pass dgn zie badges ni utk weols sefamily pakai time wedding dia nanti. Badge ni pun designed by the bride, Chu :) Geliga kan kepala otak dia kan kan ^_^ Badges ni utk ganti bunga dada.

...means dimodenkanlah...ailike! hehe..




4 badges ni plak for my own family. Hehe. Tgk tu...badge utk mikail pun hado kooo. hehehe. Badge mikail yg paling cuteeeeeeee :P Utk zie plak ada 2 badge. 1 utk bridesmaid. Dan 1 utk sister-in law...hehehe.

...Tak sbr plak nk pakai ^_^  Tinggal less than 2 minggu je lagi dorg akan di hijab kabulkan :) 









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

6 comments:

~♥dieyba_baby♥~ said...

cantik la akak.. pndai bkal akak ipar akak buat.. boleh la tempah kat dia utk ape2 kan.. kreatif la dia..

Dawia ♥ said...

cantik.. badge utk mikail kiut! ;)

author said...

hee... ade badges untuk famili pengantin. tak tahan gambar misai tu... untuk pengantin?

zarena heeney said...

comey sgt...

azizah :) said...

wahh comel sangat la kak zie...

Rosmiza Ali said...

Kreatif & cute! ^_^