Wedding Card Minie-Chu :) Kelasssss Kooo.... Hehe




Hehe...jgn tak tahu, w/pun it was my abang's wedding. Still gak kooo zie dpt invitation cards. Hehe. Lawa kan? Vintage theme youuu...vavava ^_- FYI... semua ini hasil ciptaan dan idea my bakal kakak ipar, Chu. Dia graphic artist maaa...

...beruntung sgt kan kerja as a Graphic Artist ni. If tiba wedding sendiri...sure gempak! Hehehe.







Ni plak mini calendar 2013. So cute. Pink White kaler kooo. Tetiba zie jd cam jatuh cinta je dgn kaler pink ni. Oh tidakkkkk. Kaler ni buat zie nampak gemuk ar. Tak nak...huhu. Pape pun...pd yg tak tahu, yuuuhuuu i am one of chu's bridesmaid ^_-

...baju bridesmaid dah siap dah. Kasut utk zie pakai time jd bridesmaid pun dah beli. Yg heaven nya lg, tempat parking kat hotel tu nanti berjenis sengget...yayyy! Parking camtu zie ariffff sgt. Hehe. Happy mode :P (kalau husband still di sabah, means husband tak dpt attend. MEANS zie have to drive maa..hehe)











Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

8 comments:

eLLy said...

sangat cretive.. i likeee

Wahidah said...

cantiknya ..sgt kreatif....

Super Nia Hana said...

ruginya watashi kenal chu lepas watashi kawen!!
kalo tak mmg nak tempah kad gini..sempoi

CHU MAJORFLAVA said...

hehe..tq for dis entry dear,love it!!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

wahhhh unikkk!!! mmg class wedding card diorg..

regards,
Unsmiley

cik chinta said...

gempak nye. mmg hebat

azizah :) said...

uniknya kad kawen ni... kreatif!

Pinkbubblegumprincess said...

kachakkk habis..