Xong Xi Fa Cai di Rumah Felice :D




Hehe...zie keluarkan entry yg sudah "basi" ek uols. Harus gak zie publish gak tentang our visiting ke rumah my BFF colleague, Felice Chan semasa CNY last month. Rugi koooo snap gambar tp tak di publishkan kat dlm blog ni...hehe

...baru sekarang berkesempatan since line broadband sudah okay ^_-







Weols 3 beranak je gi. Emak zie tak nak ikut sebab masa tu, emak zie baruuu je sembuh dari demam. Zie lak time tu...baru je sembuh dari asthma :( Azab giler kena asthma time dh tua ni oi...tersiksa giler nak bernafas...huhu.






3 of us ^_- Nampak je my hubby yg snap gamba weols dlm cermin tu. hiksss. Suka sgt dgn baju Felice taw. Love her lace tube ^_-





Kakak dan adik yg lain bapak, tak sama emak. Hehehe. Dialah pembela nasib zie di opis ni taw. Tenkiu soooo much, lalink!





Mikail lah...dia tgh moody sebenarnya time ni. Sebab tidur dia asyik terganggu je. Hehe...kesian anak zie ni. Whether kau nak ke tak, kena gak kau ikut mama n papa jejalan mikail oiiii. Harus! hehe

Psstt...skrg ni baju sponge bob tu dah tak leh dia pakai lg. Ketat sudah...huhu.











Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

MyraQhairel said...

comelnyerr Mikail..btw, sesekali tgk muka ur hubby nmpk mcm pelakon fizo omar pulak...huhu...

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hahaha zie...dah macam teddy bear dah sofia tgk si mikail nih...comel bebenor..heheh

regards,
Unsmiley

atty's said...

mikail dah besar ye..

zarena heeney said...

background pun kuning jgk
sama ngan baju

comeynya geram tgk

Nory Zoulkefle said...

comel betul mikael tu...

putih melepak....

Orked said...

comelnya mikail..putih gebu mcm mummynya..

ShuhaidaSaad said...

hahahaha ptut la moody je mikail tu. hihi

Rusz Mohd said...

kiuttt sgt ur baby!
www.rusmohd.com