3D Socks Buat Si Comel Mikail :)




Sabtu lepas ingat nak belikan hadiah utk husband sempena Hari Polis yg lepas. Sebab zie tak reti nk beli, suruh dia sendiri je lah yg pilih sendiri. Tp kan...tak jumpa pun barang yg di kenan oleh hubby. Rasanya ada kot yg dia kenankan...

...tp mahal kot. Tu yg dia eksen kata takde yg di kenankan. Hehehe. Gitu lah my hubby, sebolehnya dia tak nak susahkan bini dia ni w/pun bini dia ikhlas nk spending on him. 

Since dia kata takde, sudahnya terrrrshopping barang utk Mikail le plak..hehe.






Shopping stocking utk Mikail yg comel. Zie rembat 2 3D socks dan 3 pasang Polo socks :) Zie sgtttt suka pakaikan Mikail 3D sock taw. Coz kecomelan kaki dia yg kecik tu semakin terserlah..hehe. Actually niat nk bagi dia pakai pre-walker shoes.

...tp emak bertegas tak bagi. Dia kata tak boleh. Tp tak plak dia gtaw apa reason. Mesti tu pantang larang org tua dulu-dulu. Takpe lah..since emak yg jg Mikail...ikut je lah cakap dia, betul tak uols? Hehe





Sgttttttt suka dgn 3D sock yg teddy bear pakai bow tie ni taw uols. Soooooooooo cute! apa lagi kaki si kecik zie tu...terus terserlah kecomelannya. Hehehehe. BTW, siapa yg ada jual 3D socks yg comel-comel...

..boleh tinggalkan ur shop link dlm komen box entry ini ek uols ^_-












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

5 comments:

Susan Lolo Bua said...

Salam Kk Zie,

Comey la Mikail, tapi nape kaki jer kena gambar? meh la bagi tunjuk muka handsome tu..

Zie Madini said...

SUSAN
-- hehehe.wslm. gambar kaki je sebab nk zoom stocking comel dia tu. hikss :D

azizah :) said...

serius smart sangat stoking tu..

zarena heeney said...

ala ala ala tomeynya

Rosmiza Ali said...

Cute! ^_^