Appreciation Dinner Dari Minie & Chu :)




Pada hari Jumaat lepas, sebelah malamnya lah... Abang zie, Minie invite weols ke appreciation dinner sempena majlis perkahwinan dorg aritu. Tang makan makan ni..lajuuu je accept the invitation...hahaha. Dari family zie...hanya Zie, emak, dan kak midah sefamily je yg dpt dtg.

..Abg Long dan Abg Chik tak dpt dtg. Abg Chik ada byk keta utk di baiki (abg chik keja mekanik). Meanwhile Abg Long plak, kena buat OT. 





Ni meja utk family weols. Minie and chu booked 3 meja. Dorg jemput family belah Minie, family belah chu, bridesmaids dan best men. 









Family of my own :) Hehe. So happy taw dah ada family sendiri. Dan dan lagi Zie and husband immediately Allah swt kurniakan anak **zie bunting pelamin** Complete suma rasanya family zie dgn lahirnya Muhamad Mikail tu..hehe.

...rasanya 3-4 tahun akan dtg, nak bagi Mikail adik ler. hehehe. Insya'Allah.






Emak chu seated kat meja weols. Duduk bersebelahan dgn emak zie :) Tgk dlm picture tu...told ya already uols. Mikail memang tumpuan perhatian org ramai...hehehe. Semua gerammmm nak pegang dia.

..dan dan lagi Mikail jenis yg tak lokek bdn. Semua org dia tak tahu. Happy lg ada lah dia. hehe







Tgk tu...tersenyum sipu sipu je dia. Sambil ngetap bibir. Bilalah dia nk buang tabiat ngetap bibir tu. Rindu nak tgk bibir dia taw. Hanya dpt tgk bibir bawah dia time dia tido je...huhuhu






Hehehe...sorry uols, takde jamuan utk mata uols. Time dah habis makan, baruuu zie dpt snap. Time nak mula makan, payah nak snap gambar makanan. Depan org tua kooo uols, must well behave! hehehe. Pape pun, ko tgk mangkuk kosong tu...

..bertimbunan nah. Dorg tak habis, semua pass kat zie utk habiskan. Zie plak..ngappp aje kau! haha. Pastu japgi meraung ler kata bdn gemuk bagai..pastuh menghempas diri bila tgk berat tak turun-turun, ceh! :D






Last picture...Le Shasta Femelle bloggers :) I am 1 of them..hee hee. Psstt...terpaksa membongkokkan diri utk balancekan ketinggian dgn dorg. Actually zie takde lah tinggi mana pun, but since im wearing platfotm heels...

...itu yg menggalah nah tu kooo. Hahaha. Ketinggian plasu...tetttt! hehe. Pape pun, thanks abang su dan Chu. Lanja weols ^_-











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
MY Life Fara
-- Click SINI Untuk membeli produk
kecantikkan seperti Felinna Inchloss,
Ehypra dan banyak lagi :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

happy family! amin... seronok tengok ahli keluarga berkumpul macam ni... Am happy for ya

Yayan Kurniawan said...

wih mantap.. :D

azizah :) said...

bestnya dapat kumpul semua family camni.. havoc kan kak..

Susan Lolo Bua said...

Mikail come la..
nape rasa geram tengok gambar dia... hehee...

zarena heeney said...

makin besar family zie

Rosmiza Ali said...

Tu dia! Makan besar..! ^_^

M.A.M.A said...

Nsb x ngeso brg mkn, mun x meraong kmk. Teringin nk mkn seafood. Aiseh..