Arghhh! Almost Month End :(



 

Haduiii...still lagi tersenyum w/pun dlm otak sarat dgn beban kerja. Huhu. Hujung bulan dah nak tiba dah...dateline tinggal 1 je lg paperwork. Iaitu buat proforma invoice dan Outstanding statement of account...

...Aduhhhh uolsss, stresss....stresss. Bdn dah keletihan yg tahap super. Nak buat OT, takut...sebab akan sesorg. Pernah try buat OT sesorg hari tu, tapi hantu miang dok kacau arrrr :( Tetiba je bulu roma meremang.

...apa lagi, off computer and terus blah lah weh. Hahaha. dasar penakut! hehehe








Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

8 comments:

Rosmiza Ali said...

Hantu miang?

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

hehe yela..kalo tgl sengsorang dlm office pn bahaya sebenarnya..dhla kite pmpuan kan..

baik sambung kt umah je kalo terpaksa jgk kerja

regards,
Unsmiley

Syuhada Salleh said...

gudluck kak zie..jgn stress2..

husna zahidi said...

ohoii..hntu miang pon ada ea kak..haha..selamat bekerja ye..=)

awEEN said...

kesian k.zie..keje closing akaun ye kak..nanti if my fiance xdpt posting ke smnnjung bile khwn bleh la sy apply keje ofce k.zie yek..hehehehe...

zarena heeney said...

hehehheheheh sama la tak berani nak OT sorang2 klu ada bos baru stay back
klu tdk mmg blk la

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

harap tabah dan sabar ye kak... ujian hidup untuk akk tu.. =D

intandayani said...

hantu miang?ape tu?