Belum Habis Lagi Cuti... Dah Kena Bertugas Lagi :(




Hemprhhh....last week, pada hari selasa...husband terpaksa balik Sri Aman utk pergi bertugas ke luar daerah lagi utk pilihan raya ni nanti. Kadang-kadang hate it, belum lg habis cuti selama 14 hari dorg yg baru balik dari Ops Daulat di Lahad Datu aritu...

...dah di panggil balik utk bertugas lagi :( Hemprhh...cuti memang bukan hak dorg. Ianya hak negara. Bila-bila masa je cuti dorg akan di tarik balik...zie redha.






Cuma kesian kat Mikail. Belum puas lagi bermanja dgn papa dia...dah papa dia call of duty lagi. Sabar ea anak ku...biasa-biasakanlah diri di tinggal pergi oleh papa, ye nak. Mcm mama...mama dah biasa dah. Berkongsi papa mu dgn negara.

...Harap Mikail pun biasakan diri gak. Weols anak beranak hanya akan dpt jumpa Dillah lagi once pilihan raya dah habis :( Which is bulan depan. Itu pun kalau takde call of duty yg baru lagi. Hemprhh...



P/S:
Dah nama kerja kan uols.
Kalau tak kerja, susah gak.
Hehe :)








Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

huhu..sabar lah zie ea..adat kerja jenis dlm symp ni..tak blh kata ape..

regards,
Unsmiley

maria firdz said...

nak buat macam mana.. dh mmg tugas diorg gtu... gtu lah juga sy, dh berbulan x merasa cuti balik kg apatah lagi.. huhu...

~♥dieyba_baby♥~ said...

sbr akak.. akak mmg seorang yang tabah.. :) suka tengok akak nye semangat

Rosmiza Ali said...

Takpe Zie.. Besar jasa ur husband kepada negara.. Tak semua berperanan penting macam mereka tau.. =)

zarena heeney said...

sedihnya