Ber-EPO Sekarang! Hehe.. Yay!




Amboiiiiii kau Zie Madini oiiii...mentang²lah dah tak breast feeding lagi. Terus pelbagai supplement kau ngapp ea? Hehehe. Zie amal makan EPO ni since zie anak dara lagi. But once preggy dulu sampai lah skrg ni...zie terpaksa stop ambil.

...sebab atas saranan doktor, pregnant/breast feeding...tak boleh ambil dulu. Better stop pengambilan. Tu yg zie stop for the sake of Mikail yg comel..hehe






Zie memang sentiasa setia dgn EPO brand Blackmores ni. Zie ambil EPO 1000mg. Hehe. EPO ni bagus utk kita perempuan. Melancarkan kitaran haid, elok utk kulit (jadikan kulit glowing) dan byk lagi lah...

...siapa nk info pasal EPO, sila rajin google ek ^_-








Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

zana fahmi said...

Assalam Zie, dah lama akak amalkan EPO ni, sejak zaman anak dara lagi. Cuma kekadang on off, lupa beli. Memang bagus utk org perempuan.

Umie A'nez said...

yes3.. akk pun dh amalkn EPO ni hehehe..

Rosmiza Ali said...

Patutla kulit Zie sangat cantik.. Makan EPO ni rupanya.. Insha Allah nanti nak start amik EPO gak lah.. =)

Nurul Ain Zulkarnaind said...

bagus juga ek

AlyaaIBH said...

primerose jugak melambatkan aktiviti menopause kita nanti (:

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum,

a'aa amk nih jugak..tp sofia amk brand kordel..ade beza ikut brand ke ek fungsi die?

regards,
Unsmiley


zarena heeney said...

amik brand yg lain "D
kita org perempuan nie mmg kena jaga luar dan dlm kan