Blackout Yang Terlampau semalam :(




Semalam kan uols, sampai je zie kat rumah jam 6pm terus blackout koooo. Ingatkan sejam dua je. sekali tgk....sampai almost 1am baru ada elektrik lagi. Perghhh! Berapi giler dgn Sesco. Zie called dorg...line busyyyy je memanjang.

...sudahnya terpaksa lah berlilin sepanjang malam :( 




Mikail plak...syukurrrr sgt sgt zie dpt anak macam Mikail ni taw uols. If baby lain (tak semualah)...if kena kepanasan yg melampau², sure lah akan meragam melalak bagai. Mikail tak...w/pun zie kipaskan dia x seberapa kuat mana pun

...and kejap² berhenti, still koo dia cam bersyukur je. W/pun habis basah baju dia kena peluh. Still dia tak meragam :) Dia hanya golek sana, golek sini...sudahnya tertido dlm kepanasan :) Thats my boy!

Sgt sgt bersyukur dgn baby mcm Mikail. Terima Kasih ALLAH SWT. Semoga engkau teruskan dia berperangai begini sampai bila²...amin




Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

Zumie said...

goodboy mikail heee

M.A.M.A said...

Duhal blackout kat bdr baru. Kat smariang aman ok jak mlm tdk. Bgs mikail x berolah. Nabihah & darwisy mun xda aircond, xpat tdo. Mintak puji oh. Hehe.. Aih, megang lampin mikail tdo lok.

Rosmiza Ali said...

Good boy Mikail.. Sejuk perut mamanya mengandung.. =)

zarena heeney said...

klu anak ena confirm akan meregek sbb tak tahan nyamuk bkn sebab panas