Dah Mula Ambil Slimming Herbs :P



 

Hehe...pepagi dah tayang slimming product ek? Kuikuikui. Memandangkan zie dh tak breast feeding lagi **sebab air susu dah kering** so boleh lah zie start ambil jamu utk menguruskan badan! yayyy! hehe. Hari tu, anak Sarjan husband zie...kirim belikan ubat slimming ni. 

Bila zie tgk description kat botol tu....sesuai utk wanita yg lepas bersalin... ...apa lg noks. Sebotol for me ler jawapnya...hehe. Harap-harap lepas ni berat badan boleh balik ke berat asal which is 48kg. Skrg ni zie still gergasi koo, 57kg...uwaaaaa! 

Dalam 2 bulan turun 1kg je. lambat nah. Tu yg nak percepatkan dgn ambil ubat slimming since dh tak breast feeding lg :)









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

9 comments:

Siti Asiah said...

Moga berjaya ye Zie, Asiah plak tak berani nk mkn pil langsing ni sampai skg tk trn2 brt bdn...huhu

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

xpe..insya-allah blh punye tuh..zie, kalau amik herb ni, die bgantung pd herb ni ke nnt dh kurus tak amik pun boleh maintain berat tuh ek?

regards,
Unsmiley

cik chinta said...

nt wt review ah zie. me pon da kn prepare utk kruskn bdn lps banak nti.

Ima Salsuzaima said...

wah dh bnti Bf ktk kak. best oh,mek lagi bf tok walupn dhani dh 3 taon.. pening mok bentikan oh..

Myra Jay said...

Kalau yg tak bersalin boleh tak yunk?

Nak gak try.. hehee ;)

Berat sekarang syik naik je ;D

Rosmiza Ali said...

Lepas ni kembali slim mlim macam anak dara la ko yunk.. Barulah hot mama, tak gitu? =)

Aqilah Mohd Ali said...


haa . akak , untuk product yang selamat , kalau sy , cadangakn amik shaklee .

akk ipar sy amik dah selim melim kut . kulit pun makin cantik .

kalau untuk capsule 1 botol tahan berbulan2 + murah lagi ...

saya cadang je la :) sebab saya pun consume .

ada banyak sangat testimoni pasal shaklee ni .

sy tak jual pun .

saya ada beli dari seorang akak ni ,

http://aqilah214.blogspot.com/2013/02/tips-kurus-kulit-cantik-naikkan-berat.html

azizah :) said...

pasni bertambah slim la akak kita sorang ni..hee

zarena heeney said...

senaman jgn lupa kena buat jgk