Erksss... Pap Smear? Aduii....




Petang ni zie half day ye uols. Sebab zie kena gi klinik for family planning injection...huhu. Actually appointment jam 8am...tp boleh plak ko clinic buka jam 10am. New working hours dorg, Sudahnya zie kata, petang je lah zie pergi for injection tu...

...senang. terus balik after that. Tak perlu bekerja dgn sakit bontot. hehehe





Erkkss!!! Akhirnyaaa...benda yg zie takutkan akhirnya terjadi. Uwaaa! My appointment for pap smear. Uwaaaaa! takut der.  Cuak arr tgk "mulut itik" tu :( Tp nak buat camne...have to gak. Sepatutnya bulan ke-6 selepas melahirkan zie patut buat.

...tp dorg baru arrange pap smear zie bulan ke-7 ni. Sebenarnya ia more ke malu dari takut actually...hehehe. Lumrah menjadi seorg isteri...huhu









Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
AMY AMEERA MEKU-UP
-- Click SINI :) Siapa yg memerlukan
khidmat andaman utk nikah, sanding,
tunang, dinner etc ....MUST hired Amy
Ameera!!! Why??? coz her touch mmg
sgt superb! Dijamin tak akan menyesal ^_-

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

6 comments:

M.A.M.A said...

Beberapa second jak pap smear ya. Kmk plh kat klinik luar last 2 years. Xda rasa papa pun. Hehehe.. Tok blum plh gk. Ambik perancang pun belum. Mala jak mak kmk pesan hati2. Hehe..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Pap smear tu ape ye??? 0.0 memang orang lepas bersalin kena buat ke???

cik chinta said...

zie amik inject ek? klo xnk amik ble x?

Rosmiza Ali said...

Dengar pun dah takut.. Huwaaa! Camne ni ? Tetibe plak kan aku nih.. Padahal beranak pun belum pernah lagi.. Huhu~~

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

zie p klinik swasta eh.. hoho xbuat lg.. takut plus malu..aduiaiiii

azizah :) said...

haah kan kak.. malu mengatasi segalanya.. padahal buat tu tak lama pon 5minit jer..hehehe