Food Testing ^_^








Hari tu...kalau tak silap pertengahan bulan 3 rasanya. Abang Su (Minie), invite zie gi food testing utk majlis resepsi dia dan Chu Majorflava (click to view her blog) ^_- Memandangkan zie ni jenis yg tak tahu jalan...harus koooo weols berkumpul di rumah Chu dulu...

...lepas tu baru konvoi ke Penview Hotel :) Sesambil tunggu semua ready....suruh chu camwhoring dgn Mikail dulu...hehehehe :D






Mama pun nak gak bergambar dgn mikail... hehe :D





Semuanya ada 9 org ^_- Actually booked utk 10 org. But then sorg tak datang. So 9, pun 9 lah. Hehehe.







Mikail dgn adik Chu :) Inilah yg bestnya bila baby kita "tak lokek" dgn badan. Sesiapa pun boleh dukung dia. Mama dia ni plak...boleh aje nyamar jd anak dara. Miahahahahaha. Just kidding! :p





Bakal pengantin...hehe. Pada masa itu lah. Sekarang i, dorg dah pun sah bergelar suami ister :) Welcome aboard, Abg Su dan Chu ^_-










Tgk Mikail tu...tak reti duduk diam bila mama ajak bergambar. Geraammmmmm! Mikail ni plak...sibuk org nak makan, sibuk gak dia nak menenen. Sudahnya baruuu je sikit makan, terpaksa ler zie breast feed dia dlm toilet...huhu.

...tak bawa breast feed cover arr. Kena lg zie pakai bawa yg jenis selak dari bawah if nak breast feeding. Jawapnya dalam toilet ler bagi mikail "makan"...hehe :D











Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

Rosmiza Ali said...

Omnomnom! Sedap jer nampak.. Nyum2! ^^,

syamz said...

wah..comei nye baby tu!!!!!

zarena heeney said...

takder pun gambar foods
nak tengok :D

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

alolo...comelnye dierr...lama tak tgk mikail...sorry aunty bz sikit, dear...geram tgk mikail...gebusss..:)