Hadiah Hari Lahirnya Yang Ke-28 :)






Hari Isnin yg lepas...belah malamnya, since zie tak tahu birthday gift apa yg nak zie belikan utk Husband....susah-susah pikir, bawa dia pilih sendiri je lah. Zie just bayar je...lagi senang gitu. Tak yah suprise bagai. hehe.

Tgk mikail tu. tak reti dok diak dlm baby carrier tu. Mata dok tertoleh-toleh tgk org. Haishhh. Mesra Alam nah.






Tgk hubby tu. Tgh semangat kooo dia pilih perfume. Dia hanya nak perfume je katanya. So ok lah...anything for u, sayang. Ceaa.... hehe





At first, hubby berkenan dgn ini. Tp memandangkan hidung zie ni jenis yg tak dpt nak cium perfume yg bau dia strong...terpaksa ler hubby pilih bau yg kurang strong. Hehe.







Hubby decided utk ambil perfume ini :) Boss dari Hugo Boss. Yg ni hidung zie lulus cium...hehe. Yelah, kena gak arr cari perfume yg hidung zie lulus cium...sebab yg peluk hubby nanti, zie maa :P Hehe. Pape pun...kau tgk ml yg hubby pilih tu...

...over kooo dia noks. Ambil yg paaaaaling beso. 200ml...haduii. Takpe lah, setahun 3x spending money on him. Tak kisah lah. Hehe. Eh napa setahun 3x? sebab zie akan bagi hubby a small gift pd hari-hari berikut...

1) Hari Polis
2) Birthday
3) Wedding Anniversary
Yang tang wedding anniversary tu, weols exchange gift. Hehe. Hari Polis wajib zie belikan dia a small gift gak. Sebagai menghargai dia menjaga keamanan negara :) Utk Hari Polis tahun ni, zie postpone dulu bagi dia gift...

...sebab nak utamakan birthday gift dulu. Hujung bulan ni baru cari gift utk Hari Polis yg ke-206 buat dia ^_-









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

7 comments:

Zumie said...

boss memang wangi yang..hehe

Mysara Ab Rahman said...

xpela spend utk hubby kan...:)

azizah :) said...

bestnya kak zie... mesti hubby sgt2 hargai kak zie kan..

Rosmiza Ali said...

Seronoknya shopping hadiah bestday..! =)

M.A.M.A said...

Perfume for her BOSS pun sweet bau. Kmk suka glak femme BOSS. dah 3 kali x tukar2. Mun utk husband kmk suka double black Ralph lauren. Body spray mark & spencer k org laki nyaman bau tp xda jual ctok. Kat kl ada. Ya mun g kl berangkut bebotol.

Senyum pey telinga la husband ktk. Hehehe..

Puteri Panda said...

pilihan yang tepat, kak zie! saya pun suka hugo boss bottled. bf saya pakai sedap! sesuai dengan dia. ;)

zarena heeney said...

wangi semerbak la nie nnti