I Loveeee Bow Ribbon Brooch ^_^





Uols still lagi remember tak ttg this polkadot bow ribbon yg zie beli kat parkson at gift section tu? If tak ingat, click SINI utk baca entry balik ea ^_- Well, zie dah modified dah ia jd brooch! hehehehe. Senang je nk modified pun..

...tampal/jahit je pin brooch kat kain tu...DONE! hehehe



 

See...hehe. Use it as my shawl accessory ^_- I loveeeee bow ribbon brooch. Since hubby balik hari ni, weekend ni nak ajak hubby ke E-mart. Nak carik polkdot ribbon utk zie buat bow ribbon brooch.

...buat byk² :) dpt zie jadikan gift utk customers. Hehe. Boleh my customers happy. So...Insya'ALLAH. Dalam perancangan...hehe












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

Noraqilah Johari said...

comel :) qila pun suke bow ribbon brooch.. :)

Nurul Nadila said...

comel..rajin betul zie ni

Rosmiza Ali said...

Nice! ^_^

azizah :) said...

cumel.. lebih2 lagi kak zie pakai..