Kereta Ku Asyik Demam :(



 

Kereta sayang....sila cepat sembuh dan lepas ni jgn sakit-sakit lagi ea, syg. Tak kan lah setiap bulan nak kena hantar gi "klinik" kot...baru je setahun lebih ko berkhidmat utk tuan mu ini. Takkan asyik demam je , syg oiii. bankrupt kang tuan mu ni nanti...huhu.

Last month, baruuuuu je repair bahagian break dia. Skrg ni plak, zie rasa sensor pintu dia bermasalah. Coz dah tutup semua rapat-rapat, stillll juga signal kat meter gtaw yg pintu kereta tak tutup...haishhh. Yg paling hampehnya...gara-gara problem tu, kadang-kadang tak leh lock :(

Uwaaaaa...nak tunggu hubby balik kuching n hantar repair, lambat lagi bai. Next month baru dia balik. Mencikkkkkk arrrrr. Nak tak nak terpaksa ler hantar gak ke bengkel sendiri nanti :( Paling benci hantar sendiri ke bengkel.

...sebab dak mekanik sentiasa hisap darah zie. Coz ye la...dia tgk zie perempuan. Bodoh part kereta. so suka hati mak bapak datuk nenek dia je nk charge double...uwaaaaaa!!! Persona syg, sila jgn demam lg ea.









Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
Blog Izza a.k.a SweetHoney86
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::



Zie MadinCopyright©

5 comments:

intandayani said...

Tu la kan kalo da pkai kereta ni kne standby duit jela

Ietams said...

eh kenape tak complain kat proton service tu je?
ade warranty lagi tak?

zarena heeney said...

sbb tu la ena suka hantar kereta yg mmg kita dah biasa hantar
jd tuan kedai dah kenal kita
takder la nak pancung kita sgt

Rosmiza Ali said...

Mekanik ni klu dia tgk pompuan yg dtg anta kete or motor sendiri ke bengkel memang kompem2 dia akan pau kita kaw2 punyer.. Sebab dia tau pompuan bukannya tau apa pasal benda2 ni sume.. Mintak tolong abang su Zie gi anta or temankan la..

~ain said...

zie... kereta baru lagi.. hantar ke servis centre proton. under warranty lagi tu, zie..

saya pun pakai persona..