Kesian Anak Aku... Tertidur Dia




Hari Sabtu lepas, weols 3 beranak ke India Street. Cari kain baju kurung utk di jadikan hantaran pertunangan buat abang husband zie. Dulu time zie n hubby bertunang, abang husband zie ada sponsor sedulang.

...now its our turn plak utk sponsor sedulang buat dia. Hehe. Give and take maaa ^_-






Balik dari India Street, weols 3 beranak singgah kat Plaza Merdeka shopping mall kejap. Sebab zie tetiba nak makan yong tau foo bersup ni haa.. hehe. Tetiba jd cam ngidam je...haaa... ngidam berisik ke ek ek? Tettt!!! hehehe





\

Tgk tu uols....terlentok-lentok je si manja zie tu ketiduran. Penat kot agaknya dia dlm baby carrier tu kot. Cuaca dahlah panas kat luar tu. Sampai je kat food court...time husband zie order makanan..dia terus tido...hehe.

Comel je kesayangan ati weols ni.





Nah....zoom dekat muka si comel zie ni. Hehehe. Kesian dia....sudahnya Zie makan cepat-cepat and pangkukan dia je. Takde lah sakit kepala dia terlentok mcm tu :) Dari Plaza Merdeka...weols 3 beranak ke rumah emak mentua zie ^_-

...Setiap hari sabtu, memang agenda weols akan ke rumah emak hubby. With or without hubby. If hubby on duty...zie n mikail je la yg ke sana :)












Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

7 comments:

Myra Jay said...

Ala siannya Mikail smpai terlentok ha :D

Lulu Caldina said...

sedap jer dia tido :)

dela said...

ala comelnya baby... :)

Rosmiza Ali said...

Alololo. tertidur si Mikail.. Cian dia..

Susan Lolo Bua said...

alaa saya ketinggalan entry ni!
Mikail sakit la pala Mikail tido cam tu, meh sini aunt dukung... hihi

comey la.. kang besar mesti handsome boy kan!

azizah :) said...

alahai comeynya mikail.. sian sampai terlentok2 sudah..

zarena heeney said...

terlentok terus mikail dibuatnya