Love Sangat-Sangat Hanging Hot Perfume


Sejak zie mengenali Hanging Hot Perfume utk kereta/rumah ni, terus zie tak pandang lagi dah pewangi yg lain kooo. 1st time pakai dulu (hubby belikan), terus zie jatuh cinta ciuman pertama zie dgn haruman dari Hanging Hot Perfume ni taw uols.

...sgtttt sgttt wangi bau dia. Zie tak jual produk ni taw. Zie hanya consumer sahajork...hehe.





Yang wangi Lavender ni, hubby punya. Utk hidung zie...kureng sikit lah dgn bau Lavender ni. Zie guna wangian Tutti Frutti. Perghh...bau dia bertaraf Eau De Parfume koooo..hehe. Seriously, memang sedap giler baru wangian Tutti Frutti...

...memang selamanya akan kekal pakai perfume ini utk  my beloved Persona Elegance ^_- winks...hehe










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Zie Madini™ Store
-- Click SINI Untuk membeli Kolagen
Asli, Eskinol, Korean Fashion Clothes,
Baby clothes/product and beauty products

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

15 comments:

Rosmiza Ali said...

Tak pernah try lagi yang jenis hanging ni..

ieyka dinda said...

kak zie, bpe hrga..macam best jer. boleh guna kat bilik kan

Nur Hafiza Rahsid said...

beli kat mana kak?

Patricia Charles said...

terlatah indah kamek nangga perfume tok alu eksen eksen narit napas nak encium bau hahahahah.. comel nya botol. siney meli?

Natsu Phc said...

lawa :D

http://amsmuvee.blogspot.com/

cik chinta said...

mn nk beli?

Zie Madini said...

IEYKA + NUR HAFIZA + CIK CHINTA
--- RM10 jer taw. hehe. Kalau refill RM12 je. dpt 3x refill. best tak? hiksss.

try google rasanya ramai yg jual di tenet

Zie Madini said...

PATRICIA
-- mek meli di India Street, pat. kat kaki 5 cya. hehe

zarena heeney said...

ena selalu beli kat petronas jea

Puteri Panda said...

nak.....!!! saya pantang tengok perfume. :(

Nur Hafiza Rahsid said...

okayyy esok nak pegi cari di petronas/india street. Hihi ;)

azizah :) said...

botol dia comel la kak..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

boleh than jugak kan harga dia

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

haaa bau yg tutti fruitti ni yg best ni..mana nk dpt perfume ni ek?

regards,
Unsmiley

Nur Hafiza Rahsid said...

dah jumpa. di emart kedai sihat namanya