Majlis Malam Berinai Minie & Chu




Hehe...sambung lagi entry tentang perkahwinan abang zie ek uols. Zie akan updated it step by step. Hehe. Pd 29.3.13 (Jumaat), if sebelah siangnya weols wedding rehearsal, sebelah malamnya plak ada majlis Malam Berinai :)

Maljlis start jam 7pm. Tp zie sampai jam 8pm..hehe. Lewat sejam :P Biasa lah uols, org beranak ni...wahh, anak di jadikan alasan kau!  Hahaha.









Hehehe....Mikail kooo yg dulu merasmikan pelamin akad nikad dorg...haippp kau anak! hehehe. Zie baru perasan taw uols...hanya majlis perkahwinan abang zie (minie) dan Chu je Mikail enjoy taw. Maksud zie...tak berperangai lah.

...happyyyy je memanjang anak aku ni taw. Agaknya dia tahu kot, kali ni majlis darah daging dia sendiri. Tu yg supportive...hehe.






Tadaaa...bermula sudah majlis malam berinai Minie & Chu ^_- Majlis bermula once photographer sampai :) So uols...enjoice gambar ek. Byk taw...hehe

::
::
::
::
::
::
::
::








Lepas siap inaikan tgn Chu, baru ler abg inai tu inaikan jari abang zie plak :) Jari lelaki senang je kooo. Tak payah berukir-ukir bagai. Tak sampai 5 minit pun dah boleh siap...hiksss







Dorg pun turut hadir - Eva dan Efa ^_^ Kegilaan dorg ler membuatkan majlis jd "hidup". Hehe. Dan dan lagi si Efa tu...hihi.






Bakal pengantin (pd masa itu lah) sempat gakkk kooo nyelit. Hehehe. Dia show off ukiran inai dia. Terlupa ler plak zie nk snap ukiran inai dia dah siap ek. Haduiii. Takpe, uols boleh follow blog or FB Chu sendiri. 

...biar dia sendiri yg uploadkan once dia sudah balik dari honeymoon ^_-






... Jam 10:45pm, zie terpaksa minta diri. Sebab tak nak bawa Mikail balik lewat malam sangat coz nanti akan lalu kawasan pekuburan on the way balik rumah. tu yg awal minta diri. Pape pun, tgh muka mikail tu uols. 

...Happyyyy je dia tu. Hehe













Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

5 comments:

atty's said...

geram betul unty tgk gmbr mikail yg last tu..comey..

Nurul Nadila said...

comelnye mikail....
zie xberinai sekali?
susa ek....hehe

Rosmiza Ali said...

Boleh tahan grand nampaknya majlis ur brother ni Zie.. Mikail gakla paling cute.. Hikhik! ^^,

azizah :) said...

cantiknya pelamin dia.. ada love2 gitu..

Nur Izzati said...

Cntik pelamin.. Bole tahu dri butik mana?