Mak Aii...Bam Bam Nyer AKUUUU :(




Ingat lagi kan ttg mini dress yg zie beli dari online store sendiri tu? Well...seperti yg zie janjikan semalam, meh zie tayangkan kat uols mini dress ni. Zie jadikan ianya top instead of dress..hehe :P

::
::
::
::
::
::
::
::




Ya ampunnnnn!!! Gemsss nyaaa akuuuuuu! *hempas diri ke dinding** Uwaaaa! Lepas beranak ni, payah giler nk turun berat :( Paha tu dah cam drumstick dah. Lengan tu plak dah cam org muscle builder...uwaaaaa!!! 

...takpe, gems pun gems lah. Janji suami sayang dan cinta tak luak...hehe. 



P/S:
Zie pakaikan inner pjg lengan dan
waist belt with skinny jeans :) 








Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
Blog Ardini Humaira
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section?
 Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

siti said...

still comel je sis ct nie! Cute2.Tak adalah gems sgt hihih :D

Nur Hafiza Rahsid said...

tipuu. Hahaha. Da tengok live selim meletopss je. =p Semoga dapat capai berat idmana hati :)

Patricia Charles said...

Sik tauk Dillah lah, tp laki mek sik maok kamek kurus/mengecut gilak sampey jadi lidi. susah jaga bini mun jadi perhatian org laki lain di luar. (Pengalaman masa bergerek dolok hahahahah)

anyway, since kamek dah bam-bam tok yunk, mmg minidress dah jadi tank top! yg penting, sik sexy, walaupun kamek non-Muslim tp hubby madah mesti TUTUP AURAT. *PITAM hahahahah

Ciare Baha said...

saiz ape baju tu zie? teringin gak nak berkorean fashion tp pas bersalen kali ke2 ni memang tembun ya hamatttt. HAHA

Zie Madini said...

SITI
-- Gems arr...x suka tgk tang paha n lengan :(


NUR HAFIZA
-- haaa...tak melidi sgt kooo dik oiii. tu gamba buktinya...huhu




PATRICIA
-- hehe...dillah mok mek sedang², Pat. Nya maok berat mek asal...hehe :P Wahh..best laki ktk, wpun nonmuslim..still nya mok ktk tutup aurat. gud gud...hehe

CIARA
-- Free size tu dear. hehehe.

Rosmiza Ali said...

Cantik jer! ^__^

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt...

haha sofia selalu feel teringin pakai baju2 gaya gini bile tgk model2 ke org lain pakai..tp kite xnmpk sekurus yg mcm model tuh..huhu skg ni sampai sofia rs mmg nk kurus sgt2 cm pelakon2 korea hihi

regards,
Unsmiley

Ahmad Nur Kurniawan said...

infonya menarik dan sangat keren abis sob. kunjungi balik ke blog saya www.ankurniawan.blogspot.com