Mikail "Dera" Mak Nek Dia... Huhu



 

Kau tgk Mikail ni uols. Letak dalam buaian, tak nak. Di gendong camtu je, tak nak. Melalak mengamok. Dia nak gendong dalam kain macam nie gak. Dah tu memilih org plak tu. Zie yg gendong dia dlm kain mcm ni...


...kau tak tgk dia menghempaskan diri dia dalam tu. Dia nak Mak Nek dia gak yg gendongkan dia dalam kain. Mengada-ngada nah anak zie ni taw. Bila Mak Nek dia yg gendong...terus senyap, senyum and buat muka cute, ceh!

Suka nah dia dera mak nek dia. Terpaksa ler mak nek dia menawaf rumah jalan² gendong dia sampai tido. hemprhh...Mikail, mikail **sambil geleng kepala**










Blog Pilihan Entry Ini :) 
:::::: ::::::
PUPEL LIYANA SHOP
-- Click SINI :) Dapatkan Korea Fashion
Clothes/Handbag/Perfumes Di Pupel Liyana
Shop HOT ITEM : TONY MOLY LIPT TINT


:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::









Zie MadinCopyright©

8 comments:

zarena heeney said...

bby mmg selesa di gendong mcm tu
sbb terasa mcm dlm perut

:: Riri-Fatieha ::~ said...

owh sampai mcm tu sekali ye... huhuhu... best kot duk dalam kain tu... sejuk

[ naim | fira ] said...

Comellaaa mikail dalam kain tu ;) beli kat mana kain camtu zie? cm interested je nak baby sy dok dalam tu jugak. hehe :)

Susan Lolo Bua said...

dah mulai lah Mikail tu bemanja manja...

kalo dah penat gendong meh sini aunt tolong gendong :)

intandayani said...

ish geram je tgk Mikail ni..

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

jgn dibiasakan dear, nti nak bt keje pun susah.. comel mikail gebus..

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

badan mak nek dia sedap kot... hehehe.... habislah dia xnak buai, dia nak trandisional punya tempat nk tido.. hahahaha

Rosmiza Ali said...

Hehe.. Macam2 ragam dak mikail ni tau.. Cute je buat muka seposen dalam kendong.. Ihik! ^_^