Minie & Chu's Wedding -- Akad Nikah




Alhamdulillah uols, pd 30.3.13 (sabtu) yg lepas, sah sudah abang zie bergelar suami kepada blogger Chu Majorflava :) Sekali lafas je kooo dia uols. syabas, Abg Su! hehe. Sekarang...sah sudah mereka bergelar suami isteri...

...alhamdulillah, "masjid" yg terakhir terbina sudah dalam keluarga Madini ^_-





Sudah dan anak buahnya :) Eapa yg so gila-gila. W/pun dia gila-gila, lecturer kooo dia. Klass kau eapa! hehe. Oh ye, Eapa jd pengapit Chu ek





Ni plak emak zie dan Mikail bergambar bersama-sama dgn Atok dia, Dato Ustaz Haji Jorgi. Dato ni adalah ayah angkat emak zie. Dia lah yg mengislamkan emak zie dulu. Dan selepas emak zie di islamkan, emak tinggal di rumah dorg sampai lah emak berjumpa dgn arwah ayah zie...hehe.

Along, Zie dan Minie...semua Dato Jorgi yg mengakad nikahkan :)






Tangisan kebahagiaan :) Zie dah lalui saat ini. Paham zie kenapa semua pengantin nangis selepas di akad nikahkan bila dorg bersalaman dgn emak dorg. Dulu time zie belum kawen, tak paham zie kenapa mesti nangis dgn automatik...

...but lepas lalui saat itu, seriously...sebak dgn tiba-tiba. Payah nak terangkan. Siapa yg belum lalui tu..if nak understand, pi nikah nun. haha





My new and the last Sister-in-law ^_- Muka weols pun lebih kurang je kan kan kan. Umur pun sama. Lahir pun sama bulan. Chu 11 ogos, zie plak 12 Ogos...sooo co-incident, kan? :P





Chu dan abang zie :) Hensem ko abg su! w/pun kau kembang bulan...hehe. Still kehemseman kau terserlah ^_- hiksss






Hehehe...dorg yg riang ria bersama pengantin. Hehe. Chu, anda sgt gojes! Jelesssss tgk. Sgt da-bomb!





Nah last sekali...kasi uols tatap puas-puas my beautiful sis-in-law ni. To guys, jgn tatap lama-lama weh! Bini org tu...hehehe :D 











Blog Pilihan Entry Ini 
::::::::::::
CHU MAJORFLAVA
-- Click SINI utk view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

8 comments:

atty's said...

lawanya chu..suka kty tgk..
mukanya fotogenik,.,.tahniah chu dan abg zie..semoga bahagia hingga ke syurga,amen

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel je memg muka mcm muka zie.. semoga bahagia hingga ujung nyanwa

M.A.M.A said...

Kacak make up pengantin..p

Dilakochan said...

Cantikkkk sgt chu!

Pengantin sama cantik sama padan!
Moga berbahagia hingga akhir hayat!

Ciare Baha said...

Dah rupa artis korea zie and chu ni hehehe :D

Rosmiza Ali said...

So gojes! Congrats buat kedua mempelai.. =)

azizah :) said...

cantiknya kak ipar kak zie! gojess sangat!

Isteri kepada Suami said...

Assalamualaikum wbt..

Tahniah chu!! semoga kekal bahagia hingga ke syurga :)

bestnye same birth date..sure meriah bile dpt celeb sama2

regards,
Unsmiley