My New Head Accessory ^_- love It!




Assalammualaikum dan pagi uols! :) Pepagi ni nak tayang my new head accessory collection lah ^_- Hehe...

::
::
::
::
::
::

 

Tadaa! Baby blue polka dot bow ribbon :) I loveeeeee bow ribbon brooch :) Ermm...actually, ni bukan brooch. But i will make it become brooch. Hehe. Ni hanya bow ribbon sahaja. It was meant tu di tampal kat present. But zie...

...since it soooo cute. Akan jadikan ia as my head brooch. Hehe. Akan zie letakkan pin kat belakang tu. Pape pun...amboiiiii, mahai nah Parkson charge ek? Nasib baik cute...hehe. Berbaloi dgn ke-cute-an nya lah. hehehe.

Tak sabar le plak nak pakai. Hehehe.













Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

2 comments:

Rosmiza Ali said...

Kite bow ribbon brooch banyak2 dah tak terpakai.. Macam tak seswai jer iols pakai.. Tapi bila tengok orang pakai, cun jer.. Huhu..

zarena heeney said...

sama mcm ena belikan utk umiarah tapi pink colour