Nasi Briyani di Tok Janggut Cafe




Hehe...kesian mikail, bila papa dia in town, baruuuu merasa dia di bawa keluar jejalan. Kalau papa dia gi bertugas if sebulan 2, selama sebulan dua itu lah Mikail dok di umah je :P Nak harapkan mama dia...mama dia tak expert nah part parking :D

...ada kang cium bontot keta org lagi. Mintak simpang malaikat 44..puhh puhh puhhhh.







Yayyy! Mikail dah boleh duduk dalam baby chair! Tak yah nak gendong-gendong dia lagi time makan di luar. Happy je dia duduk situ. Tgn dia dok pukul-pukul meja di kosi tu..hehehe. Mana-mana je Mikail pergi...

...sureeeelah jd perhatian org. Sejukkkk perut mengandung tgk...hikss.







Husband zie ni haa...ngidam nak makan briyani. Tu yg bawa dia ke Tok Janggut Cafe. Kat sini briyani dia superb! Zie mkn briyani ayam madu. Husband plak briyani kambeng. Husband not in the mood nk bergamba. tu yg takde gamba dia tu..

...Balik dari Lahad Datu aritu, surn burn koooo muka dia. Kesian. Bdn husband pun semakin susut. Mana taknya, makan minum tido tak terus. Sebulan lebih di sana...tu yg balik terkejut tgk bdn dia susut :( 

Takpe syg...pergorbanan kalian kami rakyat malaysia hargai sgt-sgt. Nanti makan byk2 ea  ^_^ 







Blog Pilihan Entry Ini :) 
::::::::::::
MY QURAN DIGITAL
-- Click SINI utk membeli dan melihat
fungsi2 Pen Digital al-Quran. Miliki pen
ini utk memudahkan anda menghafal dan
belajar Al-Quran :)

:: (nak being featured in this section?
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::






Zie MadinCopyright©

4 comments:

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ said...

comel la zie mikail.. kalau baby dysha dok dalam keusi tu kena bagi something kalau tak ada nak terjun ke bawah

Susan Lolo Bua said...

Comel la Mikaail, dah macam baby dalam iklan tv...

nak cubit pipi skit, boleh? :)

Rosmiza Ali said...

Kat sini nasi beriani paling femes kat AK Nasi Kandar.. Pergh! Memang terbaik ah nasi beriani dia.. Kenyang cemane pun kompem leh abis gak.. Hehehe.. =)

~♥dieyba_baby♥~ said...

comel nye mikail nie..