Overload!




Sobsobsobsob...siapa nak switch position kerja dgn zie angkat tangannnnnn. Huhu. Rasanya org 3 suku je yg nak switch kerja dgn zie...huhu. Begini lah paperworks zie setiap hari uols. Memang sgt sgtt overload sudah :(

...kena lagi setiap kerja zie ni ada dateline. Semua kerja zie dh berdateline ko skrg. Uwaaaa! Must get all done before pihak atasan adakan meeting. Tp takpe...boss zie jenis yg paham-paham bahasa. Dia jenis yg tak lokek bg increment...kihkihkih :P






Kau tgk, tak cukup meja, tong sampah pun dijadikan tempat utk letak file :D Buat accounting utk 3 company...ginie ler nasibnya kooo uols. Keadaan akan semakin huru hara once penghujung bulan. Rasa nak pengsan je buat paperworks yg overload.

...krg, dah gtaw manager/boss, new paperwork...jgn suruh zie yg handle. Sebab sgttt sgtt tak larat dah.












Blog Pilihan Entry Ini 
:::::::::::::::::::
Blog Ieyra
-- Click SINI to view her blog :)

:: (nak being featured in this section? 
Jadilah salah seorg drdp pengiklan zie :) 
Click ----> Here! utk lihat pakej ::





Zie MadinCopyright©

3 comments:

M.A.M.A said...

Nang style keja nektok. Msti ada dateline. Even di gov pun ada dateline. Dateline ya utk kpi sbnarnya & untuk menilai prestasi keja.

yalah keja mek dolok set dateline staf di bwh kmk. Huahuahua. Tp bila staf x perform, kmk pcah palak explain ngn big bos. Huhu.

Kek nektok xda yg snang, suma keja byk. Even jd surirumah pun keja byk. Kol 1am bok tdo. Hehe..

Keja jak coz ya sumber rezeki. Mun hsband dah stabil dah blh tanggung semua, quit jak. Hehehe..

Rosmiza Ali said...

Tambah staff ar.. Meh recommend aku.. Aku sanggup jer.. Eheks! ;)

azizah :) said...

mak ai..byknya keje kak... huhu